Functional evaluation of buckwheat albumin-polysaccharide conjugates, Kazumi Ninomiya; Yuki Tanabe; Yuya Shinoda; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, ISNFF 2025 (17th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods 2025), 2025年09月15日, 2025年09月14日, 2025年09月18日, 英語, 国際会議
Flaxseed-derived trypsin inhibitor: Physicochemical characterization and application in fish surimi gel production, Hitomi Kumagai; Yuki Tanabe; Yusuke Yamaguchi; Kazumi Ninomiya; Rotimi E. Aluko, ISNFF 2025 (17th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods 2025), 2025年09月15日, 2025年09月14日, 2025年09月18日, 英語
冷蔵保存中のコーンスターチの短期および長期における2段階の老化の解析, 二宮和美; 小澤希望; 大川陽; 山村まい; 太田みふあ; 柴田真理朗; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本応用糖質科学会2025年度大会(第74回), 2025年09月03日, 2025年09月03日, 2025年09月05日, 日本語
米ゲルと他の澱粉ゲルの物性および冷蔵保存中の老化特性の比較, 山村まい; 二宮和美; 柴田真理朗; 太田みふあ; 熊谷仁, 日本応用糖質科学会2025年度大会(第74回), 2025年09月03日, 2025年09月03日, 2025年09月05日, 日本語
高アミロース米から調製される米ゲルと他の澱粉ゲルとの物性比較, 山村 まい; 二宮 和美; 柴田 真理朗; 太田 みふあ; 熊谷 仁, 日本食品科学工学会 第72回大会, 2025年08月29日, 2025年08月27日, 2025年08月29日, 日本語
多糖修飾ソバアルブミンの機能性評価, 田邉 裕希; 土屋 乃彩; 二宮 和美; 山口 勇将; 熊谷 日登美, 日本食品科学工学会 第72回大会, 2025年08月28日, 2025年08月27日, 2025年08月29日, 日本語
Suppressive effect of cereal albumin on postprandial blood glucose elevation and its physicochemical properties, Kazumi Ninomiya; Shigenobu Ina; Norikazu Ogino; Miho Otsuka; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai; Yusuke Inoue; Hitomi Kumagai, IUNS-ICN International Congress of Nutrition 2025, 2025年08月25日, 2025年08月24日, 2025年08月29日, 英語
高アミロース米から調製される米ゲルの冷蔵保存中における老化挙動, 太田みふあ; 兒玉千亜希; 島尻ヒカル; 北迫真実; 山村まい; 二宮和美; 柴田真理朗; 熊谷仁, 日本食品工学会第26回(2025年度)年次大会, 2025年08月08日, 2025年08月07日, 2025年08月08日, 日本語
α-アミラーゼ阻害活性を有する大麦およびライ麦アルブミンの加工特性の評価, 大塚美帆; 荻野憲和; 井上裕介; 熊谷日登美; 二宮和美, 日本食品工学会第26回(2025年度)年次大会, 2025年08月08日, 2025年08月07日, 2025年08月08日, 日本語
大麦およびライ麦アルブミンのα-アミラーゼ阻害作用とその特性, 荻野憲和; 大塚美帆; 井上裕介; 熊谷日登美; 二宮和美, 日本食品工学会第26回(2025年度)年次大会, 2025年08月07日, 2025年08月07日, 2025年08月08日, 日本語
加工方法の異なる高アミロース米の冷蔵保存における老化の評価, 片桐栞太; 山村まい; 太田みふあ; 青木法明; 山本和貴; 熊谷仁; 井上裕介; 二宮和美, 日本食品工学会第26回(2025年度)年次大会, 2025年08月07日, 2025年08月07日, 2025年08月08日, 日本語
高アミロース米から調製される米ゲルの力学的特性, 山村まい; 二宮和美; 柴田真理朗; 太田みふあ; 島尻ヒカル; 兒玉千亜希; 北迫真実; 熊谷仁, 日本食品工学会第26回(2025年度)年次大会, 2025年08月07日, 2025年08月07日, 2025年08月08日, 日本語
Functional properties of barley and rye albumins, Kazumi Ninomiya; Norikazu Ogino; Miho Otsuka; Shigenobu Ina; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai; Yusuke Inoue; Hitomi Kumagai, International Symposium on Bioactive Peptide 2025 (ISBP 2025), 2025年06月11日, 2025年06月09日, 2025年06月11日, 英語
Functional properties of barley and rye albumins, Kazumi Ninomiya, Norikazu Ogino, Miho Otsuka, Shigenobu Ina, Yusuke Yamaguchi, Hitoshi Kumagai, Yusuke Inoue, Hitomi Kumagai, International Symposium on Bioactive Peptide 2025 (ISBP 2025), 2025年06月11日, 2025年06月09日, 2025年06月11日, 国際会議
Functional evaluation of polysaccharide-modified buckwheat albumin, Yuki Tanabe; Yuya Shinoda; Kazumi Ninomiya; Yusuke Yamaguchi; Hitomi Kumagai, International Symposium on Bioactive Peptide 2025 (ISBP 2025), 2025年06月10日, 2025年06月09日, 2025年06月11日, 英語
加工方法の異なる米の冷蔵保存における老化の評価, 小林拓未; 片桐栞太; 山村まい; 太田みふあ; 熊谷仁; 青木法明; 山本和貴; 井上裕介; 二宮和美, 日本食品科学工学会 令和7年度関東支部大会, 2025年03月08日, 日本語
α-アミラーゼ阻害活性を有する大麦およびライ麦アルブミンの特性, 大塚美帆; 荻野憲和; 井上裕介; 二宮和美, 日本食品科学工学会 令和7年度関東支部大会, 2025年03月08日, 日本語
高アミロース米から調製した米ゲルの力学的特性, 山村まい; 二宮和美; 柴田真理朗; 太田みふあ; 谷米(長谷川)温子; 熊谷仁, 日本食品科学工学会 令和7年度関東支部大会, 2025年03月08日, 日本語
Functional Properties of Cereal Albumin, Kazumi Ninomiya; Norikazu Ogino; Shigenobu Ina; Yusuke Yamaguchi; Yusuke Inoue; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, IUFoST 22nd World Congress of Food Science and Technology, 2024年09月10日, 2024年09月08日, 2024年09月12日, 英語
高アミロース米から調製した米ゲルの力学的特性, 山村まい; 二宮和美; 柴田真理朗; キムミリ; 太田みふあ; 谷米(長谷川)温子; 熊谷仁, 日本食品科学工学会 第71回大会, 2024年08月31日, 2024年08月29日, 2024年08月31日, 日本語
米胚乳アルブミンの食後血糖値上昇抑制作用と性差の検討, 松原奈緒; 平田龍司; 濱田彩; 稲成信; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会 第71回大会, 2024年08月31日, 2024年08月29日, 2024年08月31日, 日本語
大麦およびライ麦アルブミンの特性の評価, 荻野憲和; 秋元太陽; 大塚美帆; 井上裕介; 二宮和美, 日本食品工学会第25回(2024年度)年次大会, 2024年08月20日, 2024年08月19日, 2024年08月20日, 日本語
高アミロース米を用いた米ゲルの老化の評価, 片桐栞太; 小林拓未; 山村まい; 太田みふあ; 井上裕介; 熊谷仁; 二宮和美, 日本食品工学会第25回(2024年度)年次大会, 2024年08月19日, 2024年08月19日, 2024年08月20日, 日本語
多孔質固体食品における破断特性および食感の定量的評価, 太田みふあ; 山村まい; 二宮和美; 谷米(長谷川)温子; 行方千晴; 松原奈緒; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本食品工学会第25回(2024年度)年次大会, 2024年08月19日, 2024年08月19日, 2024年08月20日, 日本語
食後血糖値上昇を抑制する穀物由来タンパク質/ペプチド, 熊谷日登美; 稲成信; 二宮和美; 松原奈緒; 山口勇将; 熊谷仁, 第78回日本栄養・食糧学会大会, 2024年05月25日, 2024年05月24日, 2024年05月26日, 日本語
Physicochemical and functional properties of cereal albumin, Kazumi Ninomiya; Nao Matsubara; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, ISNFF2023 (15th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods), 2023年12月12日, 2023年12月10日, 2023年12月13日, 英語
Cereal albumin with functions to prevent postprandial hyperglycemia, Hitomi Kumagai; Nao Matsubara; Kazumi Ninomiya; Shigenobu Ina; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai, 3rd International Symposium on Bioactive Peptides, 2023年09月28日, 英語
水溶性高分子およびタンパク質へのグルコース吸着特性の解析―食後血糖値上昇抑制作用との関係―, 二宮和美, 第47回 食品の物性に関するシンポジウム, 2023年09月15日, 2023年09月15日, 2023年09月16日, 日本語
亜麻仁搾油残渣由来のトリプシンインヒビターによる 魚肉ゲル形成能への影響, 田邉裕希; 二宮和美; 山口勇将; 谷米温子; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会 第70回記念大会(2023年度大会), 2023年08月25日, 2023年08月24日, 2023年08月26日, 日本語
酵素添加による米飯の老化抑制効果の検討, 松原奈緒; 山田悠斗; 有田星花; 脇枝里子; 中村静佳; 深石光男; 太田みふあ; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会 第70回記念大会(2023年度大会), 2023年08月25日, 2023年08月24日, 2023年08月26日, 日本語
コーンスターチの冷蔵保存中における老化度の解析, 太田みふあ; 二宮和美; 小澤希望; 大川陽; 松原奈緒; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本食品科学工学会 第70回記念大会(2023年度大会), 2023年08月25日, 2023年08月24日, 2023年08月26日, 日本語
定速圧縮試験による多孔質固体食品の食感の定量的評価, 行方千晴; 二宮和美; 太田みふあ; 谷米温子; 松原奈緒; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本食品工学会、2023年度大会, 2023年08月04日, 2023年08月03日, 2023年08月04日, 日本語
米胚乳アルブミンの食後血糖値上昇抑制作用と抗糖尿病効果の検討, 松原奈緒; 小川里桜; 稲成信; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 第77回日本栄養・食糧学会大会, 2023年05月13日, 2023年05月12日, 2023年05月14日, 日本語
亜麻仁搾油残渣による魚肉練り製品の物性制御, 山口 勇将; 二宮 和美; 谷米 温子; 熊谷 仁; 熊谷 日登美, 日本農芸化学会 2023年度大会, 2023年03月, 2023年03月14日, 2023年03月17日, 日本語
Search for proteins that inhibit postprandial blood glucose elevation in rice bran and various rice varieties, Nao Matsubara; Rio Ogawa; Kazumi Ninnomiya; Shigenobu Ina; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, 22nd IUNS-ICN, 2022年12月09日, 英語
食品の科学における研究そして教育, 二宮和美, 群馬大学 分子科学部門(食品科学分野)セミナー, 2022年10月31日, 日本語
穀物アルブミンの食後血糖値上昇抑制作用およびそのメカニズム, 二宮和美; 稲 成信; 中村華恵; 小川里桜; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷 仁, 日本食品工学会、2022年度大会, 2022年09月05日, 2022年09月05日, 2022年09月06日
ソバアルブミンの物理化学的特性に関する検討, 小川里桜; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品工学会、2022年度大会, 2022年09月05日, 2022年09月05日, 2022年09月06日, 日本語
米糀添加がマドレーヌ生地の性状および嗜好性へおよぼす影響, 金高 有里; 梅田 やすこ; 二宮和美; 熊谷 仁; 山本 佳成, 日本調理科学会2022年度大会, 2022年09月, 2022年09月02日, 2022年09月03日, 日本語
米糠や種々の品種の米中における食後血糖値上昇抑制効果を有するタンパク質の検索, 松原奈緒; 小川里桜; 杉本千晶; 濱田彩; 二宮和美; 稲成信; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会2022年度関東支部大会, 2022年08月27日, 日本語
穀物アルブミンによる食後血糖値上昇抑制効果, 二宮和美; 稲成信; 中村華恵; 小川里桜; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会、2022年度大会, 2022年08月26日, 2022年08月24日, 2022年08月26日
血糖値上昇抑制効果を有する米由来タンパク質の探索, 山口勇将; 小川里桜; 杉本千晶; 濱田 彩; 二宮和美; 稲 成信; 熊谷 仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会、2022年度大会, 2022年08月26日, 2022年08月24日, 2022年08月26日, 日本語
Physicochemical properties of buckwheat albumin, Rio Ogawa; Kazumi Ninomiya; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, 2022 AOCS Annual Meeting & Expo, 2022年05月, 2022年05月01日, 2022年05月04日, 英語
食後血糖値上昇抑制作用を有するソバアルブミンの食品加工への利用に向けた機能特性の評価, 小川里桜; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会、2022年度大会, 2022年03月18日, 日本語
冷蔵保存による糊化デンプンの短期および長期老化と酸添加による老化抑制, 二宮和美; 小澤希望; 大川陽; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本食品工学会、2021年度大会, 2021年09月08日, 2021年09月07日, 2021年09月08日
ソバアルブミンの物理化学的特性, 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会、2021年度大会, 2021年08月, 2021年08月26日, 2021年08月28日
Examination of an Efficient Extraction Method for Rice-bran Albumin and its Suppressive Effect on Postprandial Blood Glucose Elevation, Rio Ogawa; Chiaki Sugimoto; Sunao Kotani; Shigenobu Ina; Kazumi Ninomiya; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, 2021 AOCS Annual Meeting & Expo, 2021年05月, 2021年05月03日, 2021年05月14日, 英語
米糠アルブミンの効率的な抽出法の確立とその食後血糖値上昇抑制作用の検討, 小川里桜; 杉本千晶; 小谷純; 稲成信; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会、2021年度大会, 2021年03月19日, 2021年, 2021年, 日本語
食後血糖値上昇抑制作用を有する米タンパク質の効率的な抽出方法, 小川里桜; 杉本千晶; 小谷純; 野端拓光; 稲成信; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会、2020年度関東支部大会, 2020年11月, 2020年11月, 2020年11月, 日本語
糊化デンプンの冷蔵保存中における老化度の評価, 小澤希望; 行方千晴; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本食品工学会、2020年度大会, 2020年08月, 2020年08月, 2020年08月, 日本語
力学的測定による多孔質固体食品の食感の定量的評価, 行方千晴; 小澤希望; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本食品工学会、2020年度大会, 2020年08月, 2020年08月, 2020年08月, 日本語
トリプシン阻害活性を有する亜麻仁アルブミンの特性, 山口勇将; 野崎優司; 池ヶ谷紫苑; 二宮和美; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会、2020年度大会, 2020年03月, 2020年03月25日, 2020年03月29日, 日本語
Suppressive effect of cereal albumin on blood glucose elevation, Yusuke Yamaguchi; Kazumi Ninomiya; Shigenobu Ina; Aya Hamada; Fumie Shinmachi; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, ICoFF/ISNFF: Food Factor Science from the Molecular to Human Studies, 2019年12月03日, 英語
Peptides derived from cereal albumins prevent postprandial hyperglycemia, Hitomi Kumagai; Shigenobu Ina; Hamada Aya; Taisei Hagio; Chiaki Sugimoto; Yusuke Yamaguchi; Kazumi Ninomiya; Hitoshi Kumagai, The 13th European Nutrition Conference, 2019年10月17日, 英語
長期間冷蔵保存した糊化デンプンおよび米粉の老化度の評価と酸添加による老化抑制効果, 小澤希望; 大川陽; 浅崎晶; 島田雪那; 岡田志菜乃; 脇枝里子; 深石光男; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本応用糖質科学会、2019年度大会, 2019年09月, 2019年09月11日, 2019年09月13日, 日本語
透析膜中の拡散モデルによる水溶性食物繊維へのグルコース吸着挙動の解析, 二宮和美; 中村華恵; 稲成信; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本食品工学会、2019年度大会, 2019年08月07日, 2019年08月07日, 2019年08月08日
水抽出小麦グリアジンの機能性評価, 二宮和美; 中村華恵; 稲成信; 阿部竜典; 山口勇将; 裏出令子; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会、2019年度大会, 2019年08月, 2019年08月29日, 2019年08月31日
多孔質固体食品の食感の定量的評価, 行方千晴; 小澤希望; 二宮和美; 山口勇将; 熊谷日登美; 熊谷仁, 日本調理科学会、2019年度大会, 2019年08月, 2019年08月26日, 2019年08月27日, 日本語
Suppression of Blood Glucose Elevation by Buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) Albumin, Yusuke Yamaguchi; Kazumi Ninomiya; Shigenobu Ina; Aya Hamada; Fumie Shinmachi; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, 13th Asian Congress of Nutrition 2019, 2019年08月, 2019年08月04日, 2019年08月07日, 英語
純水抽出小麦グリアジンとエタノール抽出小麦グリアジンの機能特性の比較, 小林隼斗; 中村華恵; 殿島利奈; 阿部竜典; 山口勇将; 赤尾真; 二宮和美; 熊谷仁; 裏出令子; 熊谷日登美, 日本農芸化学会、2019年度大会, 2019年03月, 2019年03月24日, 2019年03月27日, 日本語
糊化したコーンスターチおよび米粉ゲルの冷蔵保存中における老化度の評価および添加物による老化抑制, 藤澤望; 大川陽; 浅崎晶; 島田雪那; 脇枝里子; 深石光男; 小澤希望; 二宮和美; 山口勇将; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会、2019年度大会, 2019年03月, 2019年03月24日, 2019年03月27日, 日本語
Evaluation and suppression of retrogradation of gelatinized starch during cold storage with additives, Yo Okawa; Akira Asazaki; Yukina Shimada; Nozomi Ozawa; Eriko Waki; Mitsuo Fukaishi; Kazumi Ninomiya; Yusuke Yamaguchi; Makoto Akao; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, 3rd International Symposium on Rice Science in Global Health 2018 in KYOTO, 2018年11月, 2018年11月29日, 2018年11月30日, 英語
糖化ソバアルブミンの食後血糖値上昇抑制作用, 萩尾泰成; 茂木崇; 濱田彩; 二宮和美; 山口勇将; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会関東支部2018年度大会, 2018年10月13日, 日本語
糊化デンプンと米粉の冷蔵保存中における老化度の評価および添加物による老化抑制, 大川陽; 浅崎晶; 島田雪那; 小澤希望; 脇枝里子; 深石光男; 二宮和美; 山口勇将; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本応用糖質科学会、第67回大会, 2018年09月, 2018年09月10日, 2018年09月12日, 日本語
ソバα-アミラーゼインヒビターの特性およびその加水分解物の食後血糖値上昇抑制作用, 二宮和美; 濱田彩; 稲成信; 山口勇将; 赤尾真; 新町文絵; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会、第65回大会, 2018年08月23日, 2018年08月22日, 2018年08月24日
糊化デンプンの冷蔵保存中における老化度の評価およびその抑制法, 大川陽; 浅崎晶; 島田雪那; 小澤希望; 深石光男; 脇枝里子; 二宮和美; 山口勇将; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品工学会 第19回大会, 2018年08月, 2018年08月09日, 2018年08月11日, 日本語
Suppression of Postprandial Hyperglycemia by Buckwheat Albumin, Hitomi Kumagai; Yusuke Yamaguchi; Kazumi Ninomiya; Shigenobu Ina; Makoto Akao; Hitoshi Kumagai, IUNS 21st ICN International Congress of Nutrition, 2017年10月18日, 英語
ソバα-アミラーゼインヒビター加水分解物の解析とその血糖値上昇抑制作用, 濱田彩; 二宮和美; 稲成信; 山口勇将; 赤尾真; 新町文絵; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会 第64回大会, 2017年08月30日, 2017年08月28日, 2017年08月30日, 日本語
ソバアルブミンのα-アミラーゼ阻害活性およびその血糖値上昇抑制効果, 茂木崇; 二宮和美; 雨森秀介; 瀬上雅人; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会 2013年度大会, 2013年03月, 2013年03月24日, 2013年03月28日, 日本語
Suppressiive effect of cereal albumin on hyperglycemia, Hitomi Kumagai; Shigenobu Ina; Kazumi Ninomiya; Makoto Akao, International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods 2012, 2012年12月, 2012年12月01日, 2012年12月06日, 英語
ソバα-アミラーゼインヒビターの特性およびin vivoにおける機能性評価, 二宮和美; 雨森秀介; 瀬上雅人; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会 第59回大会, 2012年08月, 2012年08月29日, 2012年08月31日
ソバアルブミンのα-アミラーゼ阻害作用とその特性, 二宮和美; 宮地由貴子; 森麻由美; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品工学会 2012年度大会, 2012年08月, 2012年08月08日, 2012年08月10日
Suppressive Effect of Buckwheat Albumin against the Elevation of Blood Glucose, Kazumi Ninomiya; Shigenobu Ina; Makoto Akao; Hitomi Kumagai, 103rd AOCS Annual Meeting & Expo,, 2012年, 2012年04月29日, 2012年05月02日, 英語
Suppression of postprandial blood glucose elevation by α-amylase inhibitor from buckwheat and rice, Kazumi Ninomiya; Shigenobu Ina; Makoto, Akao; Hitomi Kumagai, 2011 International Conference on Food Factors, 2011年11月, 2011年11月20日, 2011年11月23日, 英語
α-アミラーゼ阻害作用を有するソバアルブミンの食後血糖値上昇抑制作用, 二宮和美; 稲成信; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本食品科学工学会 第58回大会, 2011年09月, 2011年09月09日, 2011年09月11日
ソバ種子中のα-アミラーゼインヒビターの血糖値上昇抑制作用, 二宮和美; 稲成信; 赤尾真; 熊谷仁; 熊谷日登美, 日本農芸化学会 2011年度大会, 2011年03月, 2011年03月25日, 2011年03月28日
難消化性米アルブミンによる食後の血糖値上昇抑制作用, 稲成信; 二宮和美; 赤尾真; 熊谷日登美, 日本農芸化学会 2011年度大会, 2011年03月, 2011年03月25日, 2011年03月28日, 日本語
Functional properties of flaxseed albumin, Yusuke Yamaguchi; Yuki Tanabe; Kazumi Ninomiya; Atsuko Tanigome; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, ISNFF2023 (15th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods), 2023年12月10日, 2023年12月13日, 英語
Search for proteins that inhibit postprandial blood glucose elevation in rice bran, Nao Matsubara; Rio Ogawa; Kazumi Ninomiya; Shigenobu Ina; Yusuke Yamaguchi; Hitoshi Kumagai; Hitomi Kumagai, ISNFF2023 (15th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods), 2023年12月10日, 2023年12月13日, 英語